Nam nam denne suppa her anbefales på det sterkeste!!Den er utrolig god og er sunn, masse smaker og fargerik!
Ingredienser;
- 300 g renskåret svinnekjøtt i strimler fra flatbiff
- 1 1/2kg gulrot
- 400 g potet
- 1 stk løk
- 1 ss margarin eller olje til steking
- 1,2 l kjøttbuljong ( utblandet)
- 1 dl kesam 1 %
- 1 ts salt
- 1/2 pepper
- 1/2 stk purre
Slik gjør du:
- Skrell 1 kg gulrøtter og potetene og kutt dem i små biter. Finnhakk løk/hvitløk.
- Surr løk i margarin/ olje til det er gyldent. Ha i gulrøtter og poteter. Hell over kraft. La det koke i ca 10 - 15 min til grønnsakene er møre. Skjær i mens resten av gulrøttene i tynne skiver.
- Kjør suppen glatt i foodprosessor eller med stavmikser.
- Kok opp suppen. Ha i resten av gulrøttene og purre. La det koke i 5 minutter til de er møre. Smak til med salt, pepper og kesam.
- Fres svinnekjøttet raskt i varm panne i 2 - 4 minutter og dryss på salt og pepper. Legg det ferdigstekte kjøttet i suppen.
(hvis du syntes suppen blir for tykk ha i litt mer vann, og hvis du vil ha den tykkere poteter. Jeg liker at suppen er litt tykk Så jeg har oppi mere poteter enn det det står på oppskriften. )
Mmmm, takk for oppskriften! :-) Den så kjempegod ut!
SvarSlettKlem J
Takk for oppmuntrende ord;)
SvarSlettSkal ikke være lett i denne verden gitt;)
Men jeg vet at det kommer til å bli bedre, så da er det bare å holde hodet over vannet og stå på;)
Gulrotsuppen er jeg ikke helt sikker på er min gate...hmmm
Sikkert godt:)
Klem fra Maja
Den suppen har jeg virkelig lyst å prøve. Jeg er en skikkelig suppehøne, og tror den faller i smak!
SvarSlettKlem Ann<3
Det så deilig ut, Cecilie :)
SvarSlett